Uslovi kupovine i isporuke

Uslovi kupovine i isporuke na sajtu www.plisani.rs

Porudžbina putem našeg sajta je moguća za sve navedene modele na sajtu klikom na dugme „Dodaj u korpu“. Prilikom sastavljanja porudžbine potrebno je ostaviti sve neophodne podatke. Nakon toga dobićete automatsku e-mail potvrdu porudžbine, a naša služba prodaje će vas kontaktirati.

Trudimo se da stanje artikala na sajtu bude ažurno, ali zbog dinamičnosti na tržištu postoji mogućnost da u određenim slučajevima poručeni proizvod više ne bude raspoloživ. Ukoliko se dogodi ovakav slučaj, naša prodajna služba će Vas o tome obavestiti i ponuditi Vam alternativu.

Ako ne primite e-poruku koja potvrđuje prijem porudžbine koju ste obavili, onda se obratite na e-mail: info@ekoline.rs ili pozovite naš Call Centar sa navedenim kontakt informacijama o vašoj porudžbini. Sledeća poruka koju ćete dobiti jeste potvrda o tome da je vaša roba poslata kurirskom službom.

Poručeni proizvodi putem Interneta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe.

Kupljeni proizvodi se plaćaju gotovinom prilikom preuzimanja. Troškovi transporta će Vam biti uračunati u cenu te Vam ih kurirska služba neće prilikom dostave dodatno naplaćivati.

Poručeni proizvod kurirska služba dostaviće u roku od 2 do 10 radnih dana.

Pre dostave porudžbine kurirska služba će Vas kontaktirati radi utvrđivanja mesta i vremena lične dostave ako vas ne nađe na adresi.

Ukoliko niste zadovoljni kupljenim proizvodom imate pravo da ga reklamirate u roku od 14 dana od dana preuzimanja. U tom slučaju će Vam biti isporučen drugi, ispravan proizvod ili će Vam biti vraćen novac.

Da biste ostvarili ovo pravo, prilikom vraćanja kupljenog proizvoda naručena roba ne sme biti upotrebom oštećena ili pohabana, mora biti vraćena u originalnoj ambalaži, u kojoj je i isporučena.

U slučaju povraćaja Vi snosite troškove transporta robe.

Vaša korpa0
Nema proizvoda u korpi!
Nastavi kupovinu
0