Politika privatnosti

Privatnost ličnih podataka

Podaci kupaca, koji se daju prilikom registracije na sajt www.plisani.rs, se čuvaju tajno. Dostupni su samo zaposlenima u Trgovinsko poslovno uslužnoj radnji Bioline vezanim za prodaju, zbog procesuiranja narudžbine.

Primenjujemo najsavremenije mere zaštite podataka od neovlašćenog pristupa, što uključuje, ali nije ograničeno sa: pristupom ličnim podacima sa lozinkom, ograničenim pristupom osetljivim podacima, enkriptovani transfer osetljivih podataka poslatih od strane korisnika popunjavanjem formulara za prijavu, naručivanjem, itd.

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam potvrdimo narudžbenicu, da Vas obavestimo o trenutnom statusu iste kao i da Vam isporučimo željenu robu.

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge, stoga korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika da mu šaljemo e-mail obaveštenja.

Svaki registrovani kupac u svakom momentu ima pravo da izmeni svoje registrovane podatke, u slučaju da se u međuvremenu promeni neki od podataka za isporuku (adresa, broj telefona, i ostalo).

Prodajno osoblje www.plisani.rs garantuje tajnost podataka i obavezuje se da ni pod kojim razlozima iste neće otkrivati trećim licima. Cilj nam je da Vam pružimo najkvalitetniju uslugu bez žrtvovanja bilo kojih od vaših standarda privatnosti.

Informacije koje se dele sa trećim stranama

Mi možemo otkriti informacije koje nam dostavite (uključujući, bez ograničenja, vaše lične podatke) bilo kojem članu naše organizacije, uključujući i kurirsku službu kojoj je neophodno pružiti vaše informacije kako bi se sprovela isporuka paketa.

Molimo vas da budete svesni da možemo da koristimo treće strane da nam pomognu sa našim poslovima e-trgovine, kao što je naš web sajt, e-pošta i socijalne medijske stranice. Neki primeri pomoći koji mogu pružiti pružaoci usluga trećih lica su: ispunjavanje naloga (uključujući, bez ograničavanja na, obradu plaćanja, pružanje usluga prevencije prevare i proveru adresa); vaše akcije u odgovoru na naše e-poruke i efikasnost našeg oglašavanja; pružanje podrške; sprovođenje istraživanja, administriranje i slanje obaveštenja putem e-poruke; promocija, nagradnih igara ili takmičenja.

Lični podaci koje nam pružite mogu se deliti, po potrebi, sa relevantnim trećim stranama kako bi izvršili funkcije u naše ime.

Mi nikada ne prodajemo ili iznajmljujemo vašu e-adresu trećim licima.

Vaša korpa0
Nema proizvoda u korpi!
Nastavi kupovinu
0